Zoeken

Jouw pad terug naar de bron

Schrijf je in

"Volg een opleiding bij Feel Your Center en zet jouw eerste stappen op de weg terug naar de bron van jouw wezen."

Aanbod

Bij Feel your Center leer je werken met de klanken op een manier die bij jouw situatie en ambitie past. Wil je de helende klanken toepassen op jezelf ter ondersteuning van je eigen welzijn? Overweeg dan onze opleiding Resonantietherapie Koper. Wil je zelf als resonantietherapeut aan de slag? Kijk dan bij de opleiding Resonantietherapie Goud.

Lees hieronder over ons aanbod.

Informatiedagen

Iedere eerste woensdag en derde woensdag van de maand organiseert Feel your Center gratis Informatiedagen voor iedereen die wil komen kennismaken. Zo kun je de werkingskracht van resonantie zelf ervaren. Ook kun je vragen stellen over onze opleidingstrajecten en workshops.

Hoe voelt de resonantie van stemvorken en van een planetaire gong wanneer je er vlak voor staat? Wat voor klank maakt jouw hartchakra? Wat kan het werken met de klanken voor jou betekenen? Ik vertel je er alles over op de gratis Informatiedag. En beter nog: ik laat het je ook graag voelen en horen.

Kijk in onze agenda om te ontdekken wanneer jij kunt beginnen aan jouw weg terug naar de innerlijke bron. 
Al onze opleidingsdatums en workshops zijn hier terug te vinden. 
Bekijk de agenda

Opleidingen

Resonantietherapie Kristal

Meer informatie
Na het afronden van de opleiding Resonantietherapie Goud mag je jezelf Resonantietherapeut noemen. Je leert alle technieken die je moet beheersen om zelf in jouw eigen praktijk aan de slag te gaan.

Resonantietherapie Goud

Meer informatie
Na drie behandelingen ben je klaar om module 1 & 2 van de opleiding resonantietherapie te volgen. Leer de helende klanken toe te passen op jezelf en je directe naasten en deel, op beperkte schaal, jouw ervaring met de wereld.

Resonantietherapie Zilver

Meer informatie
Resonantietherapie Zilver bestaat uit 8 behandelingen en de eerste module van de opleiding Resonantietherapie. Je leert hierin de technieken van de resonantietherapie op jezelf toe te passen.

Resonantietherapie Koper

Meer informatie
In de eerste module leer je hoe je de klanken van de schalen en de stemvorken op jezelf toepast. Zo kun je wanneer jij het zelf nodig hebt jouw eigen welzijn ondersteunen met resonantietherapie. Dankzij twee behandelingen begin je met een schone lei.

Selfhealing met de gong

Meer informatie
De planetaire gong heeft een heel eigen energie. Een krachtige en intense trilling die tot diep in je ziel doordringt. Wil je leren hoe je deze energie in jouw leven kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor de volgende Gong workshop bij Feel Your Center.

Workshops

Chakra Challenge

Meer informatie
Leer jezelf kennen van basis tot kruin Zeven chakra’s, zeven avonden en zeven deelnemers; welkom bij de Chakra Meditatie Challenge. Een reeks bijeenkomsten om de twee à drie weken, waarin elke avond een chakra wordt behandeld. Het is een manier om jezelf van basis tot kruin diepgaand te leren kennen en in de tussenliggende tijd […]

Klanktherapie voor kinderen

Meer informatie
Tijdens deze workshop ontdek je samen met je kind, spelenderwijs de wereld van de klanken.
'Het is zeker dat er zegeningen voortkomen uit je goede daden' 
crossmenu-circle