Zoeken

Resonantietherapie Koper

Aanmelden
In de eerste module leer je hoe je de klanken van de schalen en de stemvorken op jezelf toepast. Zo kun je wanneer jij het zelf nodig hebt jouw eigen welzijn ondersteunen met resonantietherapie. Dankzij twee behandelingen begin je met een schone lei.
 

Resonantietherapie Koper

Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Door het volgen van Resonantietherapie Koper zet jij jouw eerste stappen op weg naar meer balans en inzicht in jouw leven. Veel mensen zijn energetisch vervuild en uit balans. Een overvloed van geluid en stralingen, emoties en stress kunnen zorgen voor blokkades in energiebanen en chakra's. Deze blokkades zorgen er voor dat oude patronen, stress en emoties niet verwerkt kunnen worden.

Resonantietherapie begint met een intake, gevolgd door twee behandelingen resonantietherapie. Zo begin je met een schone lei aan de opleiding die deel uit maakt van dit pakket. Je leert werken met de stemvorken volgens de methode van Feel your Center. De werkwijze is afgeleid van de Chinese acupunctuur en de methodes van Peter Hess en Hans Cousto.

In Module 1 leer je jezelf te reinigen met een set van drie stemvorken door je aura en chakra’s schoon te maken en de balans weer te vinden. Ook leer je hoe je weer de juiste energie toevoegt om deze balans te behouden.

De Module is een must voor iedereen die zichzelf nu, en preventief wil helpen!
Voor professionals in empathische beroepen, zoals therapeuten en mensen die werken in de dienstverlenende zorg is de Module 1 bijna een noodzakelijke aanvulling op je vaardigheden.

Wil je meer informatie over Resonantietherapie Koper, wil je kennismaken of direct inschrijven? Neem dan gerust contact op.

Over de opleiding

De opleiding tot Energetisch Resonantietherapeut Module 1 vindt plaats op 2 dagen tussen 10:00 en 16:00. Op de intervisie dag zet je de puntjes op de i. Daarna volgt er een examen-dag en ontvang je het deelcertificaat Energetisch Resonantietherapeut in de Feel Your Center methode.

Deelname aan de opleiding is inclusief syllabus, auracleaners, een Mid Ohm (hart) stemvork en een Hart Klankschaal van topkwaliteit. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt uiteraard gezorgd.

 
crossmenu-circle