Zoeken

Resonantietherapie Goud

Aanmelden
Na drie behandelingen ben je klaar om module 1 & 2 van de opleiding resonantietherapie te volgen. Leer de helende klanken toe te passen op jezelf en je directe naasten en deel, op beperkte schaal, jouw ervaring met de wereld.
 

Door het volgen van Resonantietherapie goud zet jij de volgende stap op weg naar meer balans en inzicht in jouw leven. Veel mensen zijn energetisch vervuild en uit balans. Een overvloed van geluid en stralingen, emoties en stress kunnen zorgen voor blokkades in energiebanen en chakra's. Deze blokkades zorgen er voor dat oude patronen, stress en emoties niet verwerkt kunnen worden.

Resonantietherapie Goud begint met een intake, gevolgd door twee behandelingen resonantietherapie. Zo begin je met een schone lei aan de opleiding die deel uit maakt van dit pakket. Je leert werken met de stemvorken volgens de methode van Feel your Center. De werkwijze is afgeleid van de Chinese acupunctuur en de methodes van Peter Hess en Hans Cousto.

In Module 1 leer je jezelf te reinigen met een set van drie stemvorken door je aura en chakra’s schoon te maken en de balans weer te vinden. Ook leer je hoe je weer de juiste energie toevoegt om deze balans te behouden.

In Module 2 ga je dieper in op de principes van de Resonantietherapie. Je leert hoe je de stemvorken en de klankschalen kunt toepassen op andere mensen en deelt zo jouw vaardigheden met je naasten. Je leert de basistechnieken van klankmassage en klankdiagnose, en verdiept je in de chakra's en meridianen.

De eerste twee modules van de opleiding tot Energetisch Resonantietherapeut helpen je om contact met jezelf en je omgeving te houden. Je leert niet alleen je eigen welzijn te ondersteunen en te onderhouden, je leert ook om jouw kennis, kunde en trilling te delen met je omgeving. Ondersteun bijvoorbeeld je partner, je kind of je huisdier met resonantietherapie.

Wil je meer informatie over Resonantietherapie Goud, wil je kennismaken of direct inschrijven? Heb je module 1 al gevolgd, en wil je nu de verdiepingsslag maken naar module 2? Neem dan gerust contact op.

 

Over de opleiding

De opleiding tot Energetisch Resonantietherapeut Module 1 vindt plaats op 2 dagen tussen 10:00 en 16:00. Op de terugkomdag leg je examen af en ontvang je het deelcertificaat Energetisch Resonantietherapeut in de Feel Your Center methode.

Na het afronden van module 1 begin je aan module 2. Deze module bestaat uit 4 dagen opleiding, een dag preventie en een dag examen. Ook voor het volgen van module 2 krijg je na het succesvol afleggen van het examen een deelcertificaat.

Tijdens de eerste module leer je werken met de hart klankschaal en -stemvork. Deze zijn dan ook inbegrepen bij de opleiding. In de tweede module leer je werken met de hoger bewustzijn klankschaal, de basis klankschaal en de low ohm stemvork. Alle bij de opleiding inbegrepen klankschalen en stemvorken zijn va de hoogste kwaliteit. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt uiteraard gezorgd.

 
crossmenu-circle