Zoeken

Life coaching & persoonlijke begeleiding

Life coaching is samen werken aan structuur en vertrouwen in jezelf. Het helpt je om op jouw eigen manier jouw eigen pad te vinden. Je leert omgaan met je perfectionisme of onzekerheid, en je werkt aan je zelfvertrouwen waardoor je letterlijk en figuurlijk sterker in je schoenen komt te staan.

Een lifecoaching taject kan ondersteunen bij het herstel van een burnout, en kan je helpen bij hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit.

Werkwijze

Lifecoaching of begeleiding doen we bij mij in de praktijk, of bij jou in je eigen vertrouwde thuisomgeving. Ik ben jouw life coach of begeleider. Alle afspraken die we maken zijn tussen jou en mij, en afhankelijk van jouw behoeften of indicatie.

In principe spreken we één keer per week af. Heb jij behoefte aan meer begeleiding? Dan kunnen we ook incidenteel een extra telefonsiche afspraak inplannen.

Voordat we aan de slag gaan, stellen we samen een begeleidingsplan op. Hierin zetten we waaraan we gaan werken en welke doelen we willen bereiken. Tijdens het life coaching/begeleidingstraject hebben we aandacht voor het bouwen aan jouw zelfvertrouwen, het bepalen van jouw grenzen en weten waar jouw grenzen liggen. We gebruiken hierbij voorbeelden uit jouw eigen leven, we kijken naar hoe dat voor jou voelde en voelt en wat jouw lichaam je vertelt. We doen dat Mindful: dus met aandacht. We maken daarbij gebruik van jouw sterke punten en van de dingen die je graag doet.

'Most of all, let love guide your life.' 
crossmenu-circle