Zoeken

Over Jolanda

Jolanda Vijverberg

Al op jonge leeftijd kon ik voelen wat anderen niet konden voelen. Soms voorspelde ik zelfs hoe iets zou gaan lopen. Toen ik dat net ontdekte, zorgde dat voor veel twijfels aan en onzekerheden bij mijzelf. Vooral toen ik erachter kwam dat niet iedereen dit talent bezit.
Ik noem het talent, want inmiddels gebruik ik het dagelijks in mijn praktijk en zie ik hoe bijzonder het is. Het maakt mij uniek. Mijn praktijk kwam tot stand nadat ik met mijn partner naar Nepal ging, op zoek naar meer verdieping in het leven. Tijdens die reis in 2007 kwam ik in aanraking met het Boeddhisme. Ik ervaarde een klankschaalbehandeling en alles viel op zijn plek. Ik kwam terug in mijn eigen ziel, of zoals ik nu weet, ik kwam terug bij mijn eigen klankkleur.

Ik werd zo geraakt, dat ik wist dat ik deze ontdekking anderen ook gunde. Zo ontstond mijn praktijk Feel Your Center, waar ik begon als begeleider en lifecoach.

Mijn praktijk groeide uit tot een plek waar iedereen welkom is om naar zijn of haar intuïtie te leren luisteren. Een vriend noemde mij eens medisch intuïtief. Dat raakt de juiste snaar, want naast het praktiseren van Oosterse geneeskunde gebruik ik ook lichaamsgerichte psychotherapie.

Omdat ik merkte dat er veel meer bij klankschaalbehandelingen komt kijken dan dat gedoceerd werd in de toen bestaande opleidingen, ben ik mijn eigen opleidingscentrum begonnen. Bij de opleidingen van Feel Your Center draait het om verdieping en energetisch werken. Je kunt zonder ervaring als therapeut beginnen met de opleidingen, maar ook als je al met klankschalen werkt weet ik zeker dat je verdieping zult vinden in de klankschaalopleidingen van Feel Your Center.

Mijn missie is het helpen van mensen met uiteenlopende klachten en hen gelijktijdig een langdurig welzijn te helpen vinden. En als dat dan is gelukt, gun ik die mensen de kracht en kennis om zichzelf en anderen te leren behandelen, zodat dit prachtige vak keer op keer doorgegeven wordt. Ik ben ervan overtuigd dat een betere wereld bij jezelf begint. Mijn droom is om iedereen een stuk innerlijke vrede te brengen en zo de wereld een stukje mooier te maken.

Samen met mijn man en dochter van 10 woon ik in Zwolle. Regelmatig gaan we er met zijn drieën op uit, want tijd doorbrengen met mijn gezin is mij het meest dierbaar.

Ik ben aangesloten bij CAT Complementair als erkend therapeut. In 2011 behaalde ik mijn diploma aan de Peter Hess Academy, opleiding tot klankmasseur. Daarna heb ik nog vele opleidingen en masterclasses gevolgd, waaronder de medische en psychosociale basiskennis van Con Amor, de masterclasses van de Peter Hess Academy en de Trancehealing en readingopleiding bij Belinda’s praktijk en Sol en Intuition. Ook heb ik een stemvorkopleiding gevolgd waar ik heb leren werken op de acupunctuurpunten en meridianen. Momenteel volg ik de natuurgeneeskundige opleiding aan het E.E.N® instituut.

'Inner peace is the most solid basis for world peace' - Lama Ganchen 
crossmenu-circle