Zoeken

Resonantietherapie Kristal

Aanmelden
Na het afronden van de opleiding Resonantietherapie Goud mag je jezelf Resonantietherapeut noemen. Je leert alle technieken die je moet beheersen om zelf in jouw eigen praktijk aan de slag te gaan.
 

Na het volgen van de opleiding Resonantietherapeut Kristal mag je jezelf Meester in de Energetische Resonantietherapie binnen de Feel Your Center methode noemen. Je begint bij de basis van de resonantietherapie, maar gaat daarna al snel de verdieping in. De verschillende modules omvatten het werken met de stemvorken en de klankschalen, het stellen van een klankdiagnose en het werken met de chakra's en meridianen.

Tijdens deze opleiding doe je voldoende kennis op om jezelf Energetisch Resonantietherapeut te mogen noemen. Je leert jezelf, je naasten en je cliënten behandelen en helpt ze op hun eigen manier de connectie met de bron te hervinden.

Wil je meer informatie over Resonantietherapie Kristal, wil je kennismaken of direct inschrijven? Neem dan gerust contact op.

Heb je al een of meerdere modules van de opleiding tot Energetisch Resonantietherapeut gevolgd? Neem dan ook van te voren contact op en laat je informeren over de mogelijkheden tot verdieping en verbreding.

Over de opleiding

De volledige masteropleiding tot Energetisch Resonantietherapeut binnen de Feel Your Center methodes beslaat 6 modules. Je begint bij zelfreflectie en zelfhealing en bouwt je kennis daarna stapsgewijs uit tot je alle technieken onder de knie hebt. De inhoud van de modules is als volgt:

  1. Bewustwording en zelfhealing: Je leert de basis van de resonantietherapie. Er wordt gewerkt met de stemvork en de klankschaal behorende bij de hartchakra. Na het volgen van deze module kun je jouw eigen welzijn met resonantietherapie ondersteunen.
  2. Klankmassage en zelfreflectie: De kennis uit de eerste module wordt tijdens deze tweede module uitgebreid. Je leert hoe je een klankmassage uitvoert en hoe je jouw kennis toepast op, bijvoorbeeld, familie en vrienden.
  3. Chakra stemvorken en kristalklank: Tijdens deze module komt het stellen van een klankdiagnose aan bod. Je leert werken met de zeven chakra stemvorken en de kristallen klankschalen. Jouw kennis is na het volgen van deze module toepasbaar op het dieper liggende energetische systeem.
  4. Planetaire stemvorken en klankdiagnose: In de vierde module leer je werken met een uitgebreidere set stemvorken en verdiep je jouw kennis van de Tibetaanse en kristallen klankschaal. Je leert over het reinigen van de 49 auralagen en de chakra's, en over de zielstrilling.
  5. Protocollen, meridianen en acupunctuur: Je leert werken op de specifieke resonantiepunten, gebaseerd op de Chinese en westerse geneeskunde. De kennis uit voorgaande modules leer je nu toepassen op  de acupunctuurpunten, meridianen, chakra's en de aura. Ook leer je werken met de gong.
  6. Integratie en afronding: In module 6 komen alle modules van de opleiding samen. Alle onderdelen van de behandelingen worden geïntegreerd. We lopen elke dag de modules bij langs en werkt aan een specifieke casus ter voorbereiding aan het examen.

Na het doorlopen van de opleiding en het afronden van het examen ontvang je het diploma Energetisch Resonantietherapeut volgens de Feel Your Center methode en ben je bevoegd om je eigen praktijk te starten.

Let wel, het is belangrijk dat je jouw technieken onderhoudt en jouw kennis op pijl houdt. Daarom organiseert Feel Your Center iedere twee maanden een dagdeel intervisie waarop je samen met andere gekwalificeerde therapeuten werkt aan jouw vaardigheden.

 
crossmenu-circle