Zoeken

Chakra Challenge

Aanmelden
Leer jezelf kennen van basis tot kruin Zeven chakra’s, zeven avonden en zeven deelnemers; welkom bij de Chakra Meditatie Challenge. Een reeks bijeenkomsten om de twee à drie weken, waarin elke avond een chakra wordt behandeld. Het is een manier om jezelf van basis tot kruin diepgaand te leren kennen en in de tussenliggende tijd […]
 

Leer jezelf kennen van basis tot kruin

Zeven chakra’s, zeven avonden en zeven deelnemers; welkom bij de Chakra Meditatie Challenge. Een reeks bijeenkomsten om de twee à drie weken, waarin elke avond een chakra wordt behandeld. Het is een manier om jezelf van basis tot kruin diepgaand te leren kennen en in de tussenliggende tijd ga je met concrete opdrachten aan de slag.

Met behulp van de psychologie van de chakra’s, Tibetaanse yoga, diverse meditaties en het werken met de klankschaal ontdek je de resonantie van jouw chakra’s. Ook wel ‘wegwijzers van de ziel’ genoemd. In feite zijn het verschillende niveaus van bewustzijn. Weet hebben van onze chakra’s en deze essentiële energiewielen bewust voeden, verdiept onze verbinding met de aarde en de natuur en het vertelt ons alles over ons mens-zijn.

Chakra’s maken onderdeel uit van ons energielichaam. Hoewel we er velen hebben, gaan we in het Westen uit van zeven hoofdchakra’s. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’. Energiewielen dus, of beter gezegd: draaikolken van energie die voor een goede doorstroming zorgen in ons hele systeem. Niet voor niets staan ze in verbinding met onze belangrijkste hormoonklieren en zenuwknooppunten. Ieder chakra heeft invloed op een aantal organen.

 
crossmenu-circle