Zoeken

Resonantietherapie Zilver

Aanmelden
Resonantietherapie Zilver bestaat uit 8 behandelingen en de eerste module van de opleiding Resonantietherapie. Je leert hierin de technieken van de resonantietherapie op jezelf toe te passen.
 

Door het volgen van Resonantietherapie Zilver zet jij jouw eerste stappen op weg naar meer balans en inzicht in jouw leven. Veel mensen zijn energetisch vervuild en uit balans. Een overvloed van geluid en stralingen, emoties en stress kunnen zorgen voor blokkades in energiebanen en chakra's. Deze blokkades zorgen er voor dat oude patronen, stress en emoties niet verwerkt kunnen worden.

Resonantietherapie Zilver begint met een intake, gevolgd door zeven behandelingen resonantietherapie. Tijdens deze behandelingen is uitgebreid aandacht voor jouw uitdagingen, blokkades en persoonlijke situatie. Met behulp van de helende klanken van stemvork, gong of klankschaal help ik je opnieuw terug in balans te komen en in contact te raken met je eigen bron.

Na het behandeltraject begin je aan het opleidingsgedeelte. Je leert werken met de stemvorken volgens de methode van Feel your Center. De werkwijze is afgeleid van de Chinese acupunctuur en de methodes van Peter Hess en Hans Cousto.

In Module 1 leer je jezelf te reinigen met een set van drie stemvorken door je aura en chakra’s schoon te maken en de balans weer te vinden. Ook leer je hoe je weer de juiste energie toevoegt om deze balans te behouden.

De Module is een must voor iedereen die zichzelf nu, en preventief wil helpen!
Voor professionals in empathische beroepen, zoals therapeuten en mensen die werken in de dienstverlenende zorg is de Module 1 bijna een noodzakelijke aanvulling op je vaardigheden.

Wil je meer informatie over Resonantietherapie Zilver, wil je kennismaken of direct inschrijven? Neem dan gerust contact op.

 

Over de opleiding

De opleiding tot Energetisch Resonantietherapeut Module 1 vindt plaats op 2 dagen tussen 10:00 en 16:00. Op de terugkomdag leg je examen af en ontvang je het deelcertificaat Energetisch Resonantietherapeut in de Feel Your Center methode.

Deelname aan de opleiding is inclusief syllabus, auracleaners, een Mid Ohm (hart) stemvork en een Hart Klankschaal van topkwaliteit. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt uiteraard gezorgd.

 
crossmenu-circle