Zoeken

Transhealing & Reading - hoe werkt het?

Het fijne aan een Trancehealing en Reading is dat het zich vanzelf ontvouwt en dat er weinig woorden voor nodig zijn. Omdat ik niet degene ben die deze healing op gang brengt, is het voor mij ook niet nodig om vooraf te weten waar je fysiek last van hebt of waar je mentaal en emotioneel tegenaan loopt. Datgene waar je nu wat mee kunt, zal aan het licht mag komen.

Handen als doorgeefluik

Ik hoef alleen maar in de ‘ontvangstmodus’ te gaan en de helende energie via mijn handen door te geven. Hoewel de dimensie waarin deze spirits verkeren maar door weinigen waargenomen wordt, is deze net zo reëel als onze 3D dimensie. Zij weten precies welke healing jij nodig hebt en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden. Ik zorg er intussen voor dat ik een zo zuiver en krachtig mogelijk doorgeefkanaal ben, zodat de juiste energie bij jou terecht kan komen. Vanzelfsprekend pas ik Ohmpunctuur op mijzelf toe.

Zuivere energie

Deze manier van healen wordt ‘spirit healing’ genoemd. Ik geef niets van mijn eigen energie weg tijdens de healing en ik neem dus ook niets van je ‘weg’ of ‘over’. Om een zo zuiver mogelijk verlengstuk te zijn, ben ik tijdens het geven van de healing in trance. Deze trance is niets meer en niets minder dan een meditatieve staat. Hierbij worden mijn eigen gedachten tijdelijk aan de kant gezet. Zo kan de energieoverdracht naar jou niet vertroebelen door mijn ego, maar blijft de overdracht zuiver. Ik zorg uiteraard voor een veilige setting.

Waarom een healing?

Een healing heeft een positief effect op je lichaam én geest. Een healing kan ook een fijn steuntje in de rug zijn tijdens je groeiproces en je bewustwordingsproces. Dit zijn de mogelijke effecten van een healing:

• Op lichamelijk niveau: je voelt je fysiek beter (klachten verminderen of verdwijnen)

• Op emotioneel niveau: je verwerkt je emoties (zorgt voor herstel van je   balans en helderheid)

• Op mentaal niveau: je wordt je bewust van je gedachten en overtuigingen (zodat je beperkingen kunt wegnemen)

• Op spiritueel niveau: je versterkt je eigen intuïtie en spirituele verbinding

 
crossmenu-circle