Zoeken

Over Feel Your Center

Een wereld van verschil

Gaan herkennen dat je zoveel meer bent dan je ‘denken’ is het begin van een vreugdevolle ontdekking van jouw basis, van wie je werkelijk bent. In contact komen met je eigen kern en kracht, zal een wereld van verschil betekenen. Met als gevolg dat je je steeds minder laat afleiden of gek maken door je omgeving en omstandigheden. Bij jezelf en in je eigen energie blijven, heeft een transformerende werking op vele niveaus. Hoe meer we onszelf zijn, hoe positiever onze invloed op onze omgeving.

We leven nu eenmaal in een uitdagende wereld die op scherp staat en hoge eisen aan ons stelt. Velen voelen zich onrustig, opgejaagd en angstig en deze energie hangt ook letterlijk in de lucht. Dit wordt nog eens versterkt door stress verhogende electrosmog, zoals de straling van wifi en Gsm zendmasten, waarmee wij constant omringd worden. 

Terug naar onze eigen frequentie

Het is van belang dat we te midden van alle tumult en ruis om ons heen, voelen wie we zijn en de invloed herkennen die emoties van onszelf en vooral ook van anderen op ons hebben. Wanneer wij onze eigen ruimte innemen, uit ons overbelaste hoofd komen en weer de verbinding met ons hart leggen, verhogen wij onze eigen frequentie waardoor schadelijke invloeden minder vat op ons krijgen. Het mooie daarvan is dat we dan vanzelf ook weer al het fijne kunnen zien in ons leven en beter in staat zijn ons te verbinden met het positieve en mensen die ons voeden in plaats van leegzuigen. Wat er in je leven gebeurt, kun je vervolgens leren zien als levenslessen en je laat je hierdoor niet meer zo snel onderuit halen. Omdat je er op een andere manier mee om leert gaan en naar gaat kijken.

Met Feel your Center leef ik dan ook mijn missie om mensen bewust te maken van hun innerlijke levenskracht en het feit dat iedereen in staat is om hiermee in contact te komen. Je krijgt voldoende tools aangereikt om mee aan de slag te gaan en diepgaande in plaats van oppervlakkige veranderingen te creëren.

Ik help je graag zodat je jouw leven vanuit meer genieten en liefde vorm kunt geven.

 


 

Feel Your Center is lid van:

 

 
 
crossmenu-circle