Zoeken

Examen bij Jolanda

Lillian doet examen bij Jolanda van Feel Your Center

"Nog even en dan mag ik examen doen bij Jolanda. Na een traject van behandelingen, volgde ik met veel plezier de eerste drie modules van de opleiding tot Energetisch Resonantie Therapeut. De opleiding ben ik gaan doen omdat de schalen, gongs en stemvorken me raakten... me echt raakten. Vanuit mijn bacheloropleiding Creatieve Therapie muziek was ik al bekend met de helende en therapeutische werking van klank, toon, trilling. Maar dit was een ervaring op een heel andere laag.

Daar wilde ik meer van weten! Zo ben ik de opleiding gaan doen en raak ik nog steeds, elke keer, meer enthousiast en verwonderd door wat er allemaal mogelijk is, wat er gebeurt en hoe ingenieus de opbouw van het menselijk lichaam in elkaar zit.

Dankzij de fasering van de opleiding heb ik al best wat cliënten mogen behandelen. Soms voor één keer, soms meerdere keren. Allemaal in een semi-therapeutische setting, omdat het oefenen en leren als therapeut centraal stond.

Nu nog heel even en dan mag ik voor het ‘eggie’. Na afronding van Module 3 mag ik zelfstandig cliënten behandelen in mijn praktijk in Meppel. De expressieve coaching (middels creatieve middelen) van volwassenen en kinderen krijgt dan een nieuwe lading dankzij de kennis die ik opgedaan heb in dit mooie opleidingstraject.

Omdat de opleidingen van Jolanda niet alleen een theoretisch deel kennen, maar ook veel belang hechten aan praktijkervaring, is het de bedoeling dat ik voor de afronding van module 3 een portfolio met cliënten samenstel."

Heb je interesse en wil je meer informatie weten?

Stuur me een bericht op 06-30600399 of een e-mail: info@feelyourcenter.nl

 
crossmenu-circle