Zoeken

Monocord Geometische Klanktafel

Aanmelden
De Geometrische klanktafel (Monochord) creëert een volledige lichaamservaring van klank, trillingen en geluidsmassage. De Monochord is een ontwerp van Pythagoras. De harmonisch zuivere, rijke klanken zijn voelbaar door heel het lichaam. Het kan zorgen voor een extreme ontspanning. Sommigen ervaren zelfs een diep gevoel van eenheid en vrede met zichzelf en de wereld. Sinds kort […]
 147.00

De Geometrische klanktafel (Monochord) creëert een volledige lichaamservaring van klank, trillingen en geluidsmassage. De Monochord is een ontwerp van Pythagoras. De harmonisch zuivere, rijke klanken zijn voelbaar door heel het lichaam. Het kan zorgen voor een extreme ontspanning. Sommigen ervaren zelfs een diep gevoel van eenheid en vrede met zichzelf en de wereld.

Sinds kort bieden wij de Gauranga Soundbed aan. Dit is een muziekinstrument in de vorm van een massagetafel waar aan de onderzijde 52 snaren zijn gespannen die voortdurend in klank worden gebracht en zo een continue, boventoonrijk klankspectrum voortbrengen. De klank is gestemd in 112 hZ, wat er voor zorgt dat je in een diepe theta meditatieve ontspanning komt. De resonanties zijn omhullend, ontspannend en zorgen voor een leeg hoofd. Veel mensen die op het klankbed hebben gelegen vertellen dat ze het “grenzeloze” hebben ervaren, zo diep is soms de ontspanning. Deze vorm van klanktherapie is zowel een aanrader voor wie lichamelijke rust zoekt als voor wie “het hoofd leeg wil maken”. Het heeft een balancerend effect op je energiehuishouding.

Een behandeling duurt in totaal 1,5 uur, waarbij ik eerst met klankschalen en stemvorken je aura reinig voordat je op het soundbed, waar je zo’n 45 minuten op ligt, plaats neemt. Daarna ervaar je nog instrumenten die je gronden en naar je basis brengen, waaronder de tempelschaal.

 
crossmenu-circle