Zoeken

Mijn allereerste blog

Het is nu 2022 en mijn voornemen is elke maand een blog te schrijven om te delen, te inspireren en te vertellen over mijn spirituele ontwikkeling, mijn bedrijf en mijn nieuwe plannen.

Wil je deze ontvangen, schrijft je dan in op m'n inspiratie blog via m'n website en je ontvangt dan elke maand de primeur!

Lieve jij,

Vandaag is het 3 januari en is het nieuwe jaar gestart! Heerlijk gevoel, een soort van nieuw begin, een frisse start, en ik laat m'n gedachten en ideeën de vrije loop. Eind 2021, in december heb ik aan de mensen gevraagd je intentie te beschrijven voor het nieuwe jaar. Wat wil je versterken of vermeerderen? Maar ook wat neem ik echt niet meer mee naar 2022 en laat ik in 2021 achter me.
Dat alles kwam in een mooie wensboom, waar ik met de nieuwe maan een ritueel zal doen. Ook voor het achterlaten van oude emoties wordt het door elke dag opnieuw meenemen met de klanken verwerkt en opgelost. Wellicht hebben jullie dit al kunnen voelen. De energie van 2022 voelt al stukken lichter!!

Contact universum
Eind 2021, in een meditatie waarin ik contact maakte met mijn gidsen en dierbaren, heb ik nu iets voor mijzelf gevraagd aan het universum. Meestal vraag ik voor de mensen die in mijn praktijk komen om hun doelen te bereiken in hun groeiproces. Daardoor vergat ik vaak zelf iets voor mijzelf te vragen en te comuniceren met het universum. Ik heb gevraagd aan mijn gidsen om mij te helpen het oude los te laten, zodat de weg vrij gemaakt wordt voor wat ik werkelijk moet gaan doen. Ik voel echt dat het tijd is, tijd om mijn volledige potentieel te benutten en naar buiten te brengen. Bewust te voelen en te weten. Elke dag opnieuw stel ik mijzelf de vraag, wat maakt mij gelukkig?
Wat wil ik vandaag doen en leren?
Wat doe ik vandaag in liefde voor de mensen in mijn praktijk, thuis en wat doe ik voor mijzelf?
Hoe ik volledig mijn potentieel ga gebruiken en volgen is een weg die ik zal bewandelen door te ervaren, op m'n bek te gaan en weer krachtiger op te staan! ♥ Door uit m'n comfortzone te stappen en dit te delen!
En zo hoop ik dat ik je mag inspireren om ook te doen waarvoor je hier komt.

Sinds het overlijden van mijn moeder in december 2020, had ik mij helemaal afgesloten van elk contact met mijzelf. Maar ook mijn gidsen, het universum en de mensen om mij heen. Het was een pittig jaar, ik ben trots hoe ik dit allemaal gedragen heb. Ik weet dat de verwerking nu komt. Ik weet dat ik energetisch sterk ben en dat maakt dat ik weet waar mijn kracht ligt en dat is o.a. in het maken van contact met mijn gidsen in het universum. Regelmatig hoor ik gedachten, steeds dacht ik dat ze van mij waren en het beïnvloedt mij. Bracht me in verwarring. Ergens wist ik wel dat het niet zo was, alleen geloofde ik het niet. Omdat het je vaak raakt en waarschijnlijk aanhaakt op een deel van jezelf wat onverwerkt is. Dat maakte ik mijzelf wijs, een deel zal dat misschien ook zo zijn, maar vaak zijn ze snel weg als ik me even weer bewust ben hoe ik me voelde 10 minuten geleden.
Nu heb ik regelmatig dat ik energieën om mij heen voel.
Ja wat is dat dan voor gevoel denk je misschien. Ik zit dan even rustig een boek te lezen en dan voel ik ijzig koude wind, zachte of fijne tintelingen maar ook minder fijne tintelingen. De een rondom m'n hart, de ander voorzichtig omhoog kruipend via de benen. De een fijn en de ander niet fijn. Ik herken tegenwoordig wie het is, en ook dat er ineens bepaalde mensen in mijn gedachten voorbij komen. Waar ik zelf al lange tijd niet meer mee bezig ben en zo plots omhoog komt.

Ja dan weet ik dat die ander met mij bezig is.
Wat maakt nu dat ik je dit vertel? Misschien is het dat je dit wellicht herkent of er altijd al meer van zou willen weten, maar het toch een beetje spannend vindt. Of nog geen idee hebt wat energieën zijn. Het maakt ook niet uit.
Belangrijk is hoe je er mee wilt omgaan als je van energieën bewust bent. Wanneer het niet fijn voelt plaats dan eens spiegels om je heen, of plak een foto van die persoon op een spiegel. Zodat het direct weerkaatst naar de persoon terug. Of geef vanuit liefde en ook met die intentie de energie aan de persoon terug of aan moeder aarde als je vindt dat de persoon het niet meer nodig heeft.
Daardoor kun jij beter bij jezelf blijven en ben jij meester van jouw energie.
In het geven van mijn opleiding Energetisch therapeut leer ik mensen daarmee om te gaan. Om jezelf sterker te maken, te voelen, te herkennen en ook te weten dat er meer is. Door jezelf er op af te stemmen, dit helpt jouw spirituele pad te bewandelen naar verlichting als een boeddha.
Ja en dat is gewoon je trauma's aankijken, oude pijnen verwerken, doorleven en vergeven, dat is je spirituele pad niets meer of minder!
En die hebben we allemaal!
Dit was m'n allereerste blog en ik ben benieuwd wat je ervan vind, wellicht heb je tips, help me dan door me deze via de email aan mij te sturen, zo leer ik aan jou te schrijven en dat maakt mij blij! Email: info@feelyourcenter.nl

In liefde wens ik je een mooie dag!
Jolanda Vijverberg
Sanghey Lhamo

 
crossmenu-circle