Zoeken

Soundhealing

Soundhealing

Reizen op de golven van geluidsfrequenties naar de klank van de stilte.

Een uitnodiging om een innerlijke reis naar binnen in jezelf te maken. Om weer opnieuw in contact komen met jou eigen zielsklank. Een reis door jouw chakra’s.

Comfortabel liggend of zittend op je matrasje of mediatiekussen, terwijl je even niets hoeft of moet, en met je aandacht naar binnen gericht,  naar jezelf en de klanken. Je mag ervaren hoe de trillingen en de klankfrequenties van de verschillende instrumenten op jou inspelen en je weer opnieuw afstemmen op wie jij in werkelijkheid bent.

Terwijl  we rondlopen word je ondergedompeld in de klanken van diverse instrumenten uit verschillende delen van de wereld, zoals (kristallen) klankschalen uit Tibet, de Aziatische gong, sjamanendrum, de geluidsgolven van de oceaan, een rainstick,  stemgeluiden, en de native fluit uit Zuid-Amerika. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intenties en frequenties. Begrippen als tijd en plaats vervagen. Alles mag en niets hoeft! Zo krijgt een iedereen de healing die op dat moment nodig is.

Jouw innerlijke reis, iedereen ervaart het op een verschillend niveau. Sommige mensen beleven een moment van herkenning, zien kleuren of beelden verschijnen, of worden op een andere manier geraakt. Het kan zelfs zo zijn, dat je al genietend van de ontspanning voor een moment weg bent, of werkelijk in een helende slaap valt.

De klanken (frequenties) die op dat moment ontstaan, zijn volledig afgestemd op de aanwezige mensen en het grote geheel. Elke Soundhealing staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer een bijzondere en nieuwe ervaring.

Maak je eigen unieke klankreis en ervaar het contact met wie jij werkelijk bent! 

Feelyourcenter

Al 7 jaar verzorgen wij met de grootste liefde Soundhealingen. Door de jarenlange ervaring en ontwikkeling in het werken met de helende kracht van de klanken, hebben wij onze Soundhealingen steeds verder kunnen ontwikkelen. Wij werken vanuit een zachte liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij wij ons vanuit liefde verbinden met jou en met alles wat leeft.

We verwelkomen je graag op een van onze Soundhealingen!

 
crossmenu-circle