Reizen op de golven van geluidsfrequenties

Een Soundhealing is een unieke manier om een innerlijke reis te maken en te ervaren wat klank in jou aanraakt. De helende frequenties raken namelijk altijd datgene aan waar naar gekeken en wat geheeld mag worden. En dit gaat volledig buiten jouw denken om. Ontspannen en ontvangen, is wat jij mag doen.

Comfortabel liggend of zittend op je matrasje of mediatiekussen hoef je verder even helemaal niets. De klanken en frequenties van de verschillende instrumenten nemen jouw aandacht mee naar binnen, resoneren langs al jouw chakra’s  en stemmen je opnieuw af op je eigen zielstrilling. Zo helpen de helende resonanties jou weer te voelen wie je werkelijk bent.

Terwijl verschillende soundhealers rondlopen, wordt je ondergedompeld in de klanken van diverse instrumenten uit alle delen van de wereld. Zoals klankschalen uit Tibet, de Aziatische gong, de sjamanendrum, oceandrum en native flute uit Zuid Amerika, rainsticks en diverse andere instrumenten. Ook gebruiken wij stemgeluiden en zang en met dit alles wordt een energieveld opgebouwd van intenties en frequenties waarin begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd.

Zo krijgt een ieder die aanwezig is de healing die er op dat moment nodig is.

Het is jouw innerlijke reis en iedereen ervaart dat op een verschillend niveau. Sommige mensen beleven een moment van herkenning, zien kleuren of beelden verschijnen of worden op een andere manier geraakt. Het kan zelfs zijn, dat je al genietend van de ontspanning voor een moment weg bent of werkelijk in een helende slaap valt.

Geen Soundhealing is hetzelfde, want het is altijd afgestemd op degenen die aanwezig zijn, in contact met het grotere geheel (kosmos) op dat moment. De klanken ontstaan dus altijd in het NU. Elke Soundhealing is daarom een unieke klankreis en de afgelopen 7 jaar hebben wij deze healingen steeds verder weten te ontwikkelen. Wij werken vanuit een zachte liefdevolle intentie, met aandacht en zorgzaamheid.

In stilte drinken we na afloop samen een kopje thee om weer bij te komen en na te voelen. Daarna is er gelegenheid om te delen.

 

Inloop vanaf 20:00 en we beginnen om 20:15

Kosten vanaf € 20,00. Ik vraag je een bijdrage te geven naar waardering en draagkracht.

Locatie: Praktijk Feelyourcenter, Nieuwe Deventerweg 35, Zwolle. Ingang links van het huis, houten gebouw.

Bij meer dan 8 aanmeldingen, dan is de Soundhealing op een andere locatie dichtbij feelyourcenter.

 

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail met je gegevens naar Jolanda@feelyourcenter.nl

Kijk in de agenda wanneer er weer een Soundhealing van Feel Your Center gepland staat!