Wat is de aanpak?

De weg naar binnen gaan

Bij Feel your Center vind je coaching, inspiratie en de juiste frequenties die je ondersteunen bij jouw weg naar innerlijke rust en tevredenheid. Door laagje voor laagje te doorvoelen waar je patronen en overtuigingen voor staan en hoe deze gelinkt zijn aan jouw klachten. Om jezelf hiervan vervolgens te bevrijden.

Met praten alleen kom je er echter niet. De kracht van resonantietherapie is dat het je leert voelen en luisteren naar je lichaam en naar wat de stemvorken, klankschalen en gongs jou te vertellen hebben. De trilling raakt jou op plekken waar je moet zijn en maakt  jou bewust. Het is een zachte en liefdevolle manier om jezelf opnieuw te leren kennen, je energiehuishouding in balans te brengen en je blokkades op te lossen. Zodat je daadwerkelijk in staat bent om andere keuzes te maken in je leven.

In het hier en nu leven, is het doel. Maar eerst wordt met zuivere frequenties jouw hele systeem opgeschoond: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Ik gebruik hiervoor de Ohmpunctuur methode van Peter Gouw. Deze opschoning is essentieel en ik werk met verschillende stemvorken op de accupunctuurpunten op het lichaam en in het energielichaam, de aura en met de chakra’s. De frequenties kun je zien als een frisse wind die door je heen waait en die alles in jou schoon blaast. Zodat er ruimte ontstaat om jezelf weer positief te voeden en je in contact komt met jouw werkelijke waarde èn grenzen.

Datgene waarmee je van binnen in contact staat, straal je vervolgens naar buiten uit. Resonantietherapie maakt het onbewuste bewust. Wat doorzien en doorvoeld is, kan losgelaten worden. Die bevrijding geeft ruimte aan wie jij bent. Coaching maakt onderdeel uit van de behandeling en biedt op een concrete manier inzichten.

Naast de Ohmpunctuurmethode geef ik ook klankmassages volgens de Peter Hess methode. Dit is een ontspanningsmassage waaraan oeroude kennis over de invloed van klanken ten grondslag ligt. Ook Trance Healing en Reading kunnen onderdeel zijn van een behandeling. Dit besluiten we samen in overleg en naar aanleiding van de intake.

Lees verder bij Behandelingen.