Op naar een nieuwe balans in jezelf

Ernaar streven het beste uit jezelf te halen, daarmee is op zich niets mis. Tenminste, niet wanneer je dit doet vanuit een reëel en liefdevol zelfbeeld. Wanneer perfectionisme jou echter drijft, is het resultaat nooit goed genoeg. Hoe hard je ook werkt en wat je ook doet. Want onbewust beweeg jij je vanuit afkeuring naar jezelf. Hiermee ondermijn je jouw vermogen te genieten en ‘flow’ te ervaren in je leven. Omdat het je uit het NU houdt.

Want hoe zou het zijn om te midden van al je plannen en doelen ook gewoon tevreden en blij te kunnen zijn met wat er wel is? In het moment te leven, zonder met verleden of toekomst bezig te zijn? In plaats van altijd maar te streven naar beter, hoger en verder. Je behoefte aan controle en ‘het nooit goed genoeg’ holt je uit van binnen en maakt je uiteindelijk doodmoe.

Wanneer de innerlijke criticus jouw vermogen om te genieten overstemt, is het tijd om te ontdekken wie je bent achter jouw manifestatiedrang. Omdat je zoveel meer bent dan degene die altijd ‘alle ballen’ hoog houdt en je het verdient om je schaduwkanten te omarmen. Zodat je jouw kwaliteiten kunt gaan leven.

Niet alleen volwassenen, ook jongeren en kinderen worstelen in deze tijd met de druk om te moeten voldoen. Het mooie is dat zij erg goed reageren op resonantietherapie. Zeker voor sensitieve kinderen en jongeren zijn de resultaten snel merkbaar. Jonge kinderen ontvangen met de vader en/of moeder gezamenlijk de behandeling. In de veiligheid van zuivere klanken ontdekt het kind spelenderwijs samen met de ouder(s) veel over hoe hij/zij zichzelf kan zijn en om kan gaan met sensitiviteit.

Samen klank maken is bovendien heel verbindend en kan de relatie tussen kind en ouder(s) in een nieuw licht zetten.

 

Welkom bij Feel your Center.