Zoeken

De juiste sleutel naar herstel

Trancehealing & Reading

Het onbewuste bewust maken

Er is ook op een andere manier helderheid te verkrijgen over wat er speelt in je leven en wat je nodig hebt op dit moment. Met behulp van Trancehealing en Reading stel ik mij door meditatie open voor jouw andere laag van bewustzijn, die voor jou veelal onbewust is, maar waar veel kennis en antwoorden verborgen liggen. Jij hoeft alleen maar te ontspannen. Doordat ik mij afstem, zorgt mijn connectie met de spirits ervoor dat jouw gids kan doorkomen om jou te helpen.

Ondertussen leg ik mijn handen op je lichaam waardoor helende energie haar werk kan doen. Je lichaam en geest komen hierdoor beter in balans. Klachten verminderen of verdwijnen hierdoor.

Het fijne aan een Trancehealing en Reading is dat het zich vanzelf ontvouwt en dat er weinig woorden voor nodig zijn. Omdat ik niet degene ben die deze healing op gang brengt, is het voor mij ook niet nodig om vooraf te weten waar je fysiek last van hebt of waar je mentaal en emotioneel tegenaan loopt. Datgene waar je nu wat mee kunt, zal aan het licht mag komen.

Handen als doorgeefluik

Ik hoef alleen maar in de ‘ontvangstmodus’ te gaan en de helende energie via mijn handen door te geven. Hoewel de dimensie waarin deze spirits verkeren maar door weinigen waargenomen wordt, is deze net zo reëel als onze 3D dimensie. Zij weten precies welke healing jij nodig hebt en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden. Ik zorg er intussen voor dat ik een zo zuiver en krachtig mogelijk doorgeefkanaal ben, zodat de juiste energie bij jou terecht kan komen. Vanzelfsprekend pas ik Ohmpunctuur op mijzelf toe.

Zuivere energie

Deze manier van healen wordt ‘spirit healing’ genoemd. Ik geef niets van mijn eigen energie weg tijdens de healing en ik neem dus ook niets van je ‘weg’ of ‘over’. Om een zo zuiver mogelijk verlengstuk te zijn, ben ik tijdens het geven van de healing in trance. Deze trance is niets meer en niets minder dan een meditatieve staat. Hierbij worden mijn eigen gedachten tijdelijk aan de kant gezet. Zo kan de energieoverdracht naar jou niet vertroebelen door mijn ego, maar blijft de overdracht zuiver. Ik zorg uiteraard voor een veilige setting.

Waarom een healing?

Tarief

Een sessie duurt 60 minuten en kost €90. De reading en de healing zijn als losse behandelingen te boeken voor €60 per sessie.

'De mooiste dingen zie je met je ogen dicht' 
crossmenu-circle