Feel your Center Resonantietherapie en Opleidingen

Het belang van ontladen en opladen

Feel your Center resonantietherapie is een evolutie op het gebied van resonantie- en reflexzonetherapie en biedt je de kans om je in het geheel weer af te stemmen op je unieke trilling. In combinatie met de juiste ademhaling wordt door middel van harmonische trillingen en frequenties het lichaam behandeld. De behandeling is afgeleid van de Chinese acupunctuur. Naalden zijn echter vervangen door stemvorken. Opgehoopte afvalstoffen worden verwijderd en je meridianen (energiebanen) gaan beter doorstromen.

Want wanneer wij spanning, stress en overwerkte emoties niet kunnen ontladen, vormen deze uiteindelijk de voedingsbodem voor allerlei klachten. Als afvalstoffen hopen deze zich op in ons lichaam, waar ze op allerlei plekken blokkades creëren. Met niet alleen een negatief effect op onze gezondheid, maar ook op ons vermogen om positieve veranderingen door te voeren in ons leven en negatieve patronen te doorbreken.

Naast de stemvorken werk ik met authentieke Tibetaanse, zuiver kristallen klankschalen en planetaire gongs. Hiermee wordt zowel het lichaam als het energieveld behandeld.

Feel your Center resonantietherapie is een zachte en natuurlijke behandeling waarbij de harmoniserende trillingen de blokkades oplossen en de levensenergie (qi) weer op gang brengen. Doordat deze weer kan stromen, wordt het zelfhelend vermogen van mensen geactiveerd. Lichaam, geest en ziel hervinden hun balans met als gevolg dat ziektes en klachten voorkomen, verlicht of genezen worden. Deze methode is ontwikkeld door Jolanda Vijverberg, klanktherapeut en deskundige in Tibetaans boeddhistische soundhealing.

Opschonen met behulp van frequenties

De basis waar vanuit de Feel your Center resonantietherapie werkt, is het gegeven dat in wezen alles energie is en dus trilling. Voor sommigen klinkt dit misschien vaag, maar goedbeschouwd is het menselijk lichaam een verzameling moleculen en atomen met daaromheen bewegende deeltjes. Eigenlijk zijn wij dus één grote vibrerende massa die verschillende trillingen teweeg brengt. En trillingen zijn frequenties.

Vandaar dat de therapie een helend effect heeft. Omdat het letterlijk ons lichaam en hele systeem voedt met frequenties die een zuiverende werking hebben. En harmoniseren daar waar disharmonie is, precies op de plekken waar we dat nodig hebben. Omdat ons lichaam voor bijna zeventig procent uit water bestaat, brengen deze frequenties onze lichaamscellen in beweging. Hierdoor kunnen blokkades en energetische vervuiling oplossen. Het enige wat jij hoeft te doen bij de behandeling is goed te ademen.

Voor een goed resultaat is een opbouw in de behandelingen nodig. Je lichaam moet wennen aan de werkingskracht van de op jou afgestemde frequenties. De eerste behandeling neemt twee uur in beslag en vervolgsessies anderhalf uur. Een behandeltraject bestaat uit zo’n zes behandelingen. Hiertussen zit steeds een verwerkingstijd van zo’n twee a drie weken. Coaching met behulp van de psychologie van de chakra’s maakt onderdeel uit van iedere sessie. Als ook de mogelijkheid om – in overleg – voor de toevoegende kracht van een aanvullende werkmethode te kiezen.

Tarieven

De eerste behandeling is een intake die 2 uur duurt. Tarief: €142,50-.

Vervolgconsulten: van 1,5 of 2 uur, afhankelijk van de behoefte. Tarief: respectievelijk € 135,- of € 150,-

Benieuwd naar de effecten van een behandeling? Klik hier!