Coachen met vreugde en compassie

In het werken met klank en frequenties en het begeleiden van mensen naar meer innerlijke rust, komt al mijn ervaring en kennis die ik in de loop der jaren heb opgebouwd samen: mijn ‘down to earth’ aanpak, praktische doelgerichtheid en mijn lichtheid & humor in coaching. Ook mijn vermogen intuïtief te werken vanuit een spirituele connectie zet ik in. Daarnaast vind ik in het boeddhisme veel inspiratie en verdieping om mensen met compassie en vreugde te coachen.

Jarenlang begeleidde ik moeilijk lerende en opvoedbare jongeren. Ik werkte ook met volwassenen met een psychiatrische achtergrond en startte uiteindelijk mijn eigen praktijk met individuele begeleiding voor volwassenen, kinderen en een weekend- en vakantieopvang voor eerder genoemde doelgroepen. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Op een kruispunt in mijn leven, ging ik in 2007 op reis door India, Srilanka en naar Nepal. In Nepal onderging ik mijn eerste klankschaal behandeling en ik was overweldigd door wat het bij mij teweeg bracht. De klank en trilling leidde mij terug naar mijn kern en ik vond een rust en stilte in mijzelf die ik niet eerder had ervaren. Deze ervaring maakte mij zo enthousiast dat ik besloten heb mijn werk als coach te gaan combineren met werken met klank. Ik volgde de opleiding voor klankschalenbehandeling volgens de Peter Hess-methode en ging hiermee voor een brede doelgroep aan de slag. Door mijn hoog gevoeligheid voelde ik altijd al snel aan wat er speelt bij mensen en mijn connectie met de spirits hielp daar ook bij.  Om hier meer bevestiging en vertrouwen in te krijgen verdiepte ik mij verder in de opleiding Trance Healing en Reading.

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis verder mogen uitbreiden dankzij de opleiding voor Ohmpunctuur therapeut van Peter Gouw. Met deze krachtige ‘to the point’ methode behandel ik mensen met behulp van stemvorken, klankschalen en gongs. Doordat Ohmpunctuur klachten niet alleen in de fysieke, mentale en emotionele laag aanpakt, maar juist het energetisch lichaam behandelt, is het resultaat veel diepgaander te zijn. Want alles wat in die laag aangepakt wordt, brengt heling in de andere lagen.