Resonantietherapie voor Ouder en Kind

Samen opnieuw connecten

Kinderen zijn voor ouders de grootste spiegels en zij pikken gemakkelijk de spanning en stress van hun ouders op. Soms gebeurt er veel in een gezin om wat voor reden dan ook. Dit kan een groot effect op een kind hebben.

Wanneer de relatie tussen ouders en kinderen niet lekker loopt, jij je kind niet meer voldoende kunt bereiken en jullie samen vastlopen in allerlei patronen, biedt resonantietherapie voor Ouder & Kind uitkomst. Klank kan de relatie weer versoepelen, blokkades doorbreken en voor een betere afstemming zorgen. Op ontspannen en speelse wijze gaat het om grenzen leren geven en respecteren en meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Hierdoor vergroot de spanningsboog en vermindert de chaos in het hoofd.

Zowel ouder als kind leren weer contact te maken, beter naar elkaar te luisteren en begrip voor elkaar te hebben. Resonantietherapie voor Ouder & Kind verbetert de relaties in het gezin. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor kinderen met autisme en ADHD, zeker gezien mijn ervaring met deze doelgroep. Het is een waardevolle aanvulling op mijn coaching van ouders in het omgaan hiermee.

De behandeling duurt ongeveer een uur waarin er gewerkt wordt met het kind en de moeder of de vader.