Intuïtieve ontwikkeling en zelfpreventie

Wanneer je eenmaal hebt ervaren wat resonantie voor jou kan doen, krijg je de kans jezelf hiermee te leren ‘onderhouden’.  Met Ohmpunctuur Module 1 krijg je letterlijk de instrumenten in handen om jezelf energetisch schoon te houden, te versterken en energie te geven. Hiervoor heb je in principe maar drie stemvorken nodig: de Mid Ohm stemvork en twee auracleaners.

Deze tweedaagse cursus leert jou de basistechnieken van de Peter Gouw methode, stimuleert je intuïtieve ontwikkeling en geeft jou de kans zelfpreventief om te gaan met je eigen energiehuishouding.  Zodat je je niet meer leeggezogen voelt, je grenzen beter herkent en steviger kan staan voor wie je bent. Velen van ons zijn tenslotte energetisch vervuild en uit balans. Niet alleen door de overvloed van geluid en straling (electrosmog), maar ook door stress, emoties en opgehoopt energetisch vuil van jezelf en anderen.

Door deze vervuiling in de aura en blokkades in de energiebanen en chakra’s kunnen oude emoties en patronen niet ontladen worden. Hierdoor raak je uit balans en je unieke trillingspatroon kwijt. Met vermoeidheid, lichamelijke en/of psychische klachten als gevolg. Met Ohmpunctuur kun jij energetisch goed voor jezelf zorgen en je aura, energiebanen en chakra’s in balans brengen en houden.

 

Ohmpunctuur  Module 1 bestaat uit twee lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur.

Kosten: €399,00 inclusief materiaal: Cursusboek, twee auracleaners en de hart stemvork. 

 

Nieuw! Vanaf april 2018 is de module 1 ook te volgen als avondcursus. Deze cursus bestaat uit 5 lesavonden van 19:30 – 21:30 uur, en een terugkomavond. 

 

Kijk in de agenda wanneer er weer een Module 1 van start gaat!