Nieuw: Geometrische healing klanktafel

Eindelijk is het zover de afgelopen periode heeft Feel your Center heeft samengewerkt met Gauranga Martien Hontelez aan het ontwerp van een unieke handgemaakte geometrische klanktafel en monochord. Deze Geometrische klanktafel is op maat ontworpen. een prachtig proces met als resultaat een uniek doordacht ontwerp. Die niemand anders in Nederland op deze manier heeft. Op deze klanktafel (grote klankkast) kun je liggen en brengt je tot diepe ontspanning op een helend niveau. En deze kan ik je met trots presenteren! Kom het ervaren!

Waarvan is de klanktafel gemaakt
De Gauranga klanktafel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam geteeld (FSC) Europees hout. De poten en zijkanten zijn gemaakt van beukenhout (Duitsland). De besnaarde zijde bestaat uit hout van de “Bergfichte”. Voor deze laatste is gebruik gemaakt van zogenaamd “Mondholz TM”, hout dat hoog in de Zwitserse Alpen wordt geoogst bij nieuwe maan (vanwege de vochtspanning en energie in het hout). De bovenzijde van de tafel is gemaakt van esdoorn (Duitsland). Voor de besnaring is gebruik gemaakt van Puresound™ snaren, gemaakt van een speciaal ontwikkelde, koolstofvrije legering. Het geheel is met Liefde in elkaar gezet!

De resonanties en boventonen zijn van 49 speciale koolstofvrije snaren (gestemd in de frequentie 112 hZ) resoneren met de Theta golven in de hersenen.

Door de unieke kwaliteit van deze hoogwaardige instrumenten en de kennis van Gauranga is Martien dé klanktafelbouwer van Nederland. Werkelijk unieke klankinstrumenten die ingezet worden in de behandelingen en soundhealing bij de Feel your Center resonantie therapie.

De Geometrische klanktafel creëert een volledige lichaamservaring van klank, trillingen en geluidsmassage. De klanktafel is oorspronkelijk een ontwerp van Pythagoras. De harmonisch zuivere, rijke klanken zijn voelbaar door heel het lichaam. Het kan zorgen voor een extreme ontspanning. Sommigen ervaren zelfs een diep gevoel van eenheid en vrede met zichzelf en de wereld.
We nodigen je uit om in een diepe meditatieve staat te komen. Een ongekend diepe ontspanning!

Effecten van de klanktafel
De klanktafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie wordt ook wel onze ‘oertoon’ genoemd, en wordt gebruikt om je weer in je natuurlijke trilling te krijgen. Maar vooral brengt die toon een soort ‘thuis­komen-gevoel’. Voorafgaand aan deze pure ontspanning op de klanktafel maak ik gebruik van stemvorken en Tibetaanse klankschalen. Dit maakt je schoon van ‘energie’ die je bij je draagt en bevordert je energiestroom, ook op de klanktafel. Ook het zelfhelend vermogen in je lijf wordt aangesproken, waardoor (cel)herinneringen met emoties geheeld worden.

Boventoonrijke klanken
Wanneer ik de snaren als bespeler / therapeut in trilling breng, brengen deze snaren een continue, rijke klank voort. Als jij op de tafel ligt (gekleed en een dekentje over je heen), word je volledig omgeven door boventoonrijke klanken. En zullen de klanken en de vibraties van de snaren tot in je cellen diep doordringen en zorgen voor het aanspreken van je zelf genezend vermogen en tot een diep ontspanning. Voor iedereen is dit een heilzame weefsels door en doen die daar hun diep ontspannende werk.

Wat kun je verwachten?
De resonantie van klank en trilling werkt direct in op je lichaam, geest en gevoelens. Het heeft positieve effecten op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau.
De effecten verschillen van persoon tot persoon. Het aanslaan van klankschalen, stemvorken en andere instrumenten werkt ontspannend op je lichaam. Je lichaam bestaat voor 70 % – 80% uit water, waardoor klank je op celniveau bereikt. De trillingen komen in aanraking met eventuele oude pijnen, emoties in je lijf en energiebanen. Door deze vrij te maken, kun je letterlijk beter door­stromen. Het herstelt je evenwicht en hierdoor kun je beter gronden, ontladen en afvalstoffen kwijtraken.

Wat levert resonantie voor jou op?
*Je ontspant je lichaam
*Je voelt je energieker
*Je ervaart meer rust in denken en voelen
*Je komt weer in contact komen met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
*Je slaapt beter en ervaart meer concentratie
*Je zet stappen die je eerst niet durfde, zoals grenzen stellen en voor jezelf opkomen

Ervaringen van cliënten
De mensen die op de klanktafel hebben gelegen, vertellen dat ze het ‘grenzeloze’ hebben ervaren; zó diep is soms de ontspanning.

Deze vorm van klanktherapie is zowel een aanrader voor mensen wie lichamelijke rust zoekt als voor wie ‘het hoofd wil leegmaken’. Het heeft bovendien een balancerend effect op je energiehuishouding en is helend voor Burn-out klachten.

Klik hier voor een leuk interview over de klanktafel

Prijs: €99.95 voor 60 minuten

De energie van 2020

De betekenis 2020
2 staat voor de frequenties van dualiteit, evenwicht, samenwerking, relaties, overwegingen en liefde, invloed op de missie van je levensdoel.

0 staat voor de energieën van Kracht en de Universele Energie. Deze wordt versterkt en vergroot de frequenties van de energie van de dualiteit, evenwicht, samenwerking, relaties etc. Het betekent beweging. Je gaat terug naar jouw kern, jouw bron en je komt in een veel hogere trilling en bewustzijn. Het vertegenwoordigt ook het begin en de verdere weg van je spirituele reis, waarin je gaat luisteren naar je intuïtie, in contact met je hogere zelf en wat je gidsen je proberen te vertellen.

20 is een boodschap van liefde, steun en aanmoediging. Weet dat je gezegend bent in je leven. Om te leren leven vanuit mededogen en in liefde, harmonie, compassie en evenwicht om aan je levensdoel en zielsmissie te werken. Er staat veel te gebeuren en belangrijk is “Heb vertrouwen en geloof in jouw zielsmissie“. Je kunt hierdoor jouw verlangens manifesteren! En jij kunt dit positief affirmeren elke dag opnieuw!

2+0+2+0 = 4
Als je de cijfers van 2020 bij elkaar optelt, kom je op het nummer 4. Het getal dat staat voor de kracht, versterking van de basis en betrouwbare invloed. De 4 laat zien dat je je dromen realiseert en dit omzet naar concrete doelen. Een ommekeer, een nieuwe richting, verandering brengt dat gerechtigheid belangrijk is. In de praktijk merken we nu al heel duidelijk dat dit het jaar van de ommekeer en het luisteren naar je ziel gaat zijn. Mensen kunnen niet meer anders. Relaties gaan over of komen eindelijk bij elkaar. Werk dat je niet met een vorm van passie doet, gaat je echt in de weg zitten en als je er niks mee doet, wordt je in het ergste geval ziek. Het is nu dus tijd om voor jezelf te kiezen! Jouw stap te maken: op persoonlijk vlak, werkgebied, in relaties met vrienden en je kinderen.

De nieuwe Energie van 2020
We gaan naar invloedrijke samenstand van twee planeten: Pluto en Saturnus, deze staan in het teken van Steenbok vanaf 12 januari 2020. De energie is nu al voelbaar. Waar we in 2019 bezig zijn geweest met onverwerkte zaken die naar boven kwamen. ​Jouw helingsproces en spirituele groei gaat intenser worden. We gaan naar hogere frequenties en dus een hoger bewustzijn. Karmische situaties worden afgerond en er vindt een uitzuivering plaats van oude emoties zoals angst, verdriet en boosheid. Je kunt hard willen werken aan jezelf, door op zoek te gaan naar jouw pijnstukken en hiervoor verschillende therapievormen willen inzetten. Waarin Muziek van de juiste frequentie een belangrijk onderdeel van de therapievorm kan zijn. Want door verschillende situaties kunnen intense emoties getriggerd worden, om ze vervolgens te doorleven en los te laten. En maakt het belangrijk om deze tot op je DNA niveau te kunnen transformeren. Zodat je alle oude overtuigingen en patronen achter je laat. Daarmee worden Self-Healing met stemvorken, klankschalen en gongs op de juiste frequentie zeer belangrijk. Jij of iemand uit je omgeving kan te maken krijgen met een ziekte, waardoor je voor een keuze moment wordt gesteld of je de weg naar heling gaat bewandelen of daarvoor wegloopt. Het is dus goed om naar de signalen van je lichaam te luisteren. Deze signalen kunnen aangeven dat jij een andere kant op mag gaan in jouw leven.

Duo behandeling

Afgelopen 8 maart was het zover: de duo behandeling bij Feel Your Center is weer van start gegaan! De duo behandeling van Feel your Center is bedoeld om samen met je man of vrouw, vriend of vriendin te ondergaan, om samen weer in balans te komen, of om gewoon heerlijk met z’n tweeën te ontspannen. Vaak gebeurt het dat je in bepaalde gewoonten terechtkomt of samen moeilijke dingen meemaakt als je al een tijd bij elkaar bent. Je merkt dat je elkaar steeds minder begrijpt en je deelt steeds minder met elkaar. De sleur komt, je communiceert steeds minder of helemaal niet meer, maakt steeds vaker ruzie en je groeit uit elkaar. Je houdt nog steeds van elkaar, de liefde is er, maar jullie weten niet meer hoe je het veranderen kan. Om samen weer in gesprek te gaan, en naar elkaar te luisteren. Dan is een duo behandeling echt iets voor jullie!

Tijdens deze behandeling ga je samen met je partner aan het werk aan jullie relatie. Je kijkt naar hoe jij en je partner zijn als persoon. Wat je positief maar ook minder positief van elkaar vindt, in je gezin, je relatie in het algemeen. Je gaat op zoek naar wat je mist en wat je het liefst wilt en nodig hebt op energetisch niveau. Je krijgt een duidelijk beeld over hoe je op dit moment er samen voor staat, en wat voor jou en jullie samen belangrijk is. Op een waardevolle en liefdevolle manier, zodat je weer naar elkaar durft te kijken. Weer samen terug naar jullie kern, hoe je verliefd werd op dat wat je zo leuk vond aan de ander, en wat er nu nodig is om samen verder te bouwen!

De eerstvolgende duo behandeling vindt plaats op: 10 mei

Tijdstip: 09:30 uur (de behandeling duurt 2-2,5 uur)

Locatie: Praktijk Feel Your Center, Nieuwe Deventerweg 35, Zwolle

De investering in jezelf is: € 145,00 p.p.

528Hz-frequentie zuivert het met olie vervuilde water in de Golf van Mexico

Een reeks geluiden die is afgespeeld in het met olie vervuilde water in de Golf van Mexico heeft recentelijk op een wonderbaarlijke manier de dodelijke petrochemicaliën uit het water verwijderd. Dat zegt de bekende Canadese onderzoeker John Hutchinson, een elektromagnetische energiedeskundige uit Vancouver (Canada). Hij stelt dat deze “muziek” geholpen heeft om het met olie vergiftigde water te zuiveren. De frequenties bestonden onder andere uit het “geluid van Jupiter”, onlangs opgenomen door NASA, en trillen dichtbij de 528 Hz-frequentie.

De klankkleur van die frequentie is groengeel – het hart van het elektromagnetische kleurenspectrum, gevormd door de botanische wereld. De natuur gebruikt deze kleur als het pigment Chlorofyl, dat een cruciale rol speelt bij het vormen van zuurstof en het produceren van energie. Dit is van vitaal belang voor het in stand houden van het levensproces. Volgens Dr. Horowitz zijn de studieresultaten van Hutchinson veelbelovend, omdat ze consistent zijn met recente studies en voorspellingen op basis van de meest geavanceerde ontdekkingen in wiskunde, natuurkunde en biofysica. De 528Hz-frequentie, beter bekend als de “wondernoot” van de originele Solfeggio-muziekschaal, is een van de negen kernfrequenties in de cirkel van geluid waaruit de fysieke realiteit is gevormd.

Dr. Horowitz stelt ook dat de 528Hz-frequentie fundamenteel is voor het ontstaan van alle vormen van liefde – de “Universele Genezer”. Daartoe publiceert de bekroonde auteur en filmmaker voor twee online tijdschriften: Hydrosonics, waarin hij de krachtige effecten van geluiden op water bespreekt, en Medical Veritas, waarin hij beschrijft hoe op natuurlijke wijze vooruitgang moet worden geboekt om vervuiling te beëindigen en genezing te bevorderen.

John Hutchison is vooral bekend voor zijn onderzoek naar de Bermudadriehoek, en het verklaren van vreemde voorvallen in dit beruchte gebied in de Atlantische oceaan, die het “Hutchison-Effect” gedoopt zijn. Al deze vindingen zijn geassocieerd met elektromagnetische storingen van onbekende oorsprong. De Canadese regering heeft Hutchinson in de loop van de jaren meermaals vervolgd, het meest recentelijk omdat hij zijn buurman zonder diens toestemming zou hebben laten zweven.

Hutchinson’s partner, Nancy Lazaryan, een journalist uit Minnesota, zegt dat hun onderzoek om het 528-Hz geluid op te nemen intuïtief was, nadat ze zuurstof zagen opborrelen uit de bodem van de met olie doordrenkte Golf en Perdido Bay, tussen Florida en Alabama.

Het paar begon hun onderzoek met watermonsters uit de Golf naar naar Hutchison’s laboratorium in Vancouver te laten sturen. Daar experimenteerden ze met het gebruik van Solfeggio-geluiden en Gregoriaanse zangfrequenties die traditioneel werden gebruikt voor genezing. De frequenties werden toegepast op verschillende vervuilde watermonsters met behulp van audio- en radiogolven. Na het testen van verschillende frequenties, hadden ze fantastische resultaten tot gevolg.

Dus pakten Hutchison en Lazaryan hun laboratoriumapparatuur in, leenden een aanhangwagen en een landbouwwagen en reisden van Canada naar de Golf. Hun chemische analyse van hun eerste experimenten met de eerder bepaalde frequenties in Perdido Bay bewees hun dat het water in de Golf “genezen” kan worden. Tot op heden heeft de federale overheid gebruik gemaakt van het dodelijke olie-dispergeermiddel Corexit, een chemische stof waardoor veel dieren en mensen ziek worden en sterven. Als alternatief adviseren Hutchinson en Lazaryan een harmonische “stroom van geluid” om het vervuilde water volledig te zuiveren.

 

Vrij naar galacticconnection.com. Klik hier voor het volledige originele artikel.