Module 2

Basisbehandeling & zelfreflectie

Zelfreflectie & klankmassage

Opleiding tot Energetisch Resonantietherapeut

Een 3 daagse Module waarin je leert hoe je de stemvorken en klankschalen kunt toepassen op andere mensen! In Module 2 brengen we de stemvorken samen met de klankschalen. Hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke resonantietherapie. Je leert de basisbehandeling van de Feel your Center methode op een ander toe te passen.

In deze Module gaan we met de stemvorken op de wervelkolom werken en verdiepen we ons verder in de chakrapsychologie. De chakra’s staan verbonden met thema’s en organen in ons lichaam. Dit gaan we leren door naar jezelf te reflecteren. Met je klankschalen leer je te masseren en een klankdiagnose maken.

Praktisch

3 daagse Module van 10:00 – 16:00 op 15, 16 en 17 mei 2020. Inloop om 9:45. Een 4e terugkomdag 10:00 – 15:00 intervisie en examen. Behalen van het deelcertificaat van dit onderdeel tot Energetisch Resonantietherapeut volgens de Feel your Center methode.

Investering in jezelf

• • 3 daagse Module incl. Syllabus €,-

• • Low ohm stemvork €,-

• • Klankschaal hart €,-*

• • Klankschaal basis €,- / €,-*

Totaal: € incl. 2 klankschalen, draaistick, syllabus en koffie / thee met wat lekkers.

(Excl.: Low Ohm € en hoger bewustzijn klankschaal).

Optioneel in deze Module

Klankschaal Hoger bewustzijn € ,-*

* Prijzen klankschalen zijn afhankelijk van het gewicht en vanaf de genoemde prijzen.

De low ohm en hoger bewustzijn schaal kunnen tijdens de opleiding worden aangeschaft. Zie de terugkomdag naast een gezellige dag, een terugblik met mogelijkheid tot vragen. Waar sta ik op dit moment in het werken met de klankschaal/klankschalen en deze dag is tevens als examen (deze dag/het examen is een verplicht onderdeel). De kosten hiervan bedragen €,- welke contant kan worden betaald.

Kijk voor de opleiding Module 2: Zelfreflectie & klankmassage in het najaar in onze agenda. Het beslaat 2 weekenden van 2 dagen of 1x 3 dagen, mocht je niet kunnen op vrijdag graag even overleggen met Jolanda.