Duo behandeling

Samen weer in resonantie door een Duobehandeling!

Komt het je bekend voor dat je partner je niet meer begrijpt en heb je het gevoel dat jullie steeds meer uit elkaar groeien? Dan is de Duo behandeling wellicht wat voor jullie.

Misschien kost het jullie beiden overdag moeite om de relatie in stand te houden, maar wist je dat jullie elkaar ook ‘s nachts tijdens het slapen voeden in energie? Hier zijn we ons veelal niet van bewust. Hierdoor kan het zijn dat jij een stevige basis in de relatie biedt, terwijl de ander jou voedt in creativiteit of liefde. Eigenlijk een hele goede combinatie dus. Maar als de energie uit balans is bij één of beide partners, kan het gevolg zijn dat de een fris en fruitig opstaat de volgende morgen, terwijl de ander het gevoel heeft helemaal niet geslapen te hebben. Jullie samen betekenen dus bewust en onbewust veel voor elkaar in energie!

Tijdens de Duo behandeling kunnen we jullie energie bewust, in het hier en nu, laten resoneren waardoor inzicht in de ander en begrip volgt en de communicatie voor een betere verstandhouding weer in balans komt. De resultaten zijn een 100% match om weer in verbinding te zijn met elkaar. Geen vermoeiende gesprekken meer, maar gelijk resultaat in verbinding door resonantie!