Feel Your Center Zomer Soundhealing

Wanneer:
22 augustus 2019 @ 19:45 – 23 augustus 2019 @ 21:30
2019-08-22T19:45:00+02:00
2019-08-23T21:30:00+02:00
Waar:
Nieuwe Deventerweg 35
Zwolle
Kosten:
€ 25,00

Wil je ook een avondje heerlijk genieten en weer in contact komen met je eigen zielklank? Even tijd voor jou! Een reis door jouw chakra’s! Na afloop drinken we samen een kopje thee, en heb je de gelegenheid om weer bij te komen, na te voelen en eventuele ervaringen te delen.

Heerlijk op je meditatiekussen of liggend op een matrasje mag je mee reizen op de klanken van o.a. kristallen klankschalen, gong, drum, stem, fluit enz. Je wordt ondergedompeld in de klanken en zo kan je lichaam zich makkelijker ontspannen. Soms is het zo dat je op reis gaat, kleuren of beelden ziet verschijnen of op een andere manier geraakt wordt. Het kan zelfs zijn, dat je al genietend van de ontspanning voor een moment weg bent, of werkelijk in een helende slaap valt.

Deze soundhealing wordt gegeven door Jolanda Vijverberg. Jolanda heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het werken met de juiste frequenties en resonanties, en het geven van soundhealing en ze stemt af op de frequentie en energie die in deze tijd nodig zijn! De soundhealing wordt afgestemd op de energie van de groep waarbij ze gebruik maakt van Aziatische gongs, drum, (kristallen)klankschalen, oceandrums, e.a. instrumenten en brengt jou daarmee in een diepe ontspanning en geeft een hernieuwde balans!

Je bent van harte welkom vanaf 19:45
Het programma begint om 20:00 en eindigt om 21:30 uur.
Kosten € 25,00 p.p. incl. koffie of thee, en je ontvangt wanneer je met alle avonden mee doet een syllabus.
Locatie: Praktijk Feel Your Center, Nieuwe Deventerweg 35, Zwolle. Ingang links van het huis, houten gebouw.

Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan tijdig aan. Inschrijven kan door te mailen naar Jolanda@feelyourcenter.nl. Bij meer dan 8 aanmeldingen is de Soundhealing op een andere locatie dichtbij Feel Your Center.

Graag zelf een matje, fleecedekentje en evt kussen en warme sokken meenemen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!
Warme groet, Jolanda

Meld je nu aan >

You may also like