Zoeken

Nieuw: Geometrische healing klanktafel

Eindelijk is het zover de afgelopen periode heeft Feel your Center heeft samengewerkt met Gauranga Martien Hontelez aan het ontwerp van een unieke handgemaakte geometrische klanktafel en monochord. Deze Geometrische klanktafel is op maat ontworpen. een prachtig proces met als resultaat een uniek doordacht ontwerp. Die niemand anders in Nederland op deze manier heeft. Op deze klanktafel (grote klankkast) kun je liggen en brengt je tot diepe ontspanning op een helend niveau. En deze kan ik je met trots presenteren! Kom het ervaren!

Waarvan is de klanktafel gemaakt
De Gauranga klanktafel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam geteeld (FSC) Europees hout. De poten en zijkanten zijn gemaakt van beukenhout (Duitsland). De besnaarde zijde bestaat uit hout van de “Bergfichte”. Voor deze laatste is gebruik gemaakt van zogenaamd “Mondholz TM”, hout dat hoog in de Zwitserse Alpen wordt geoogst bij nieuwe maan (vanwege de vochtspanning en energie in het hout). De bovenzijde van de tafel is gemaakt van esdoorn (Duitsland). Voor de besnaring is gebruik gemaakt van Puresound™ snaren, gemaakt van een speciaal ontwikkelde, koolstofvrije legering. Het geheel is met Liefde in elkaar gezet!

De resonanties en boventonen zijn van 49 speciale koolstofvrije snaren (gestemd in de frequentie 112 hZ) resoneren met de Theta golven in de hersenen.

Door de unieke kwaliteit van deze hoogwaardige instrumenten en de kennis van Gauranga is Martien dé klanktafelbouwer van Nederland. Werkelijk unieke klankinstrumenten die ingezet worden in de behandelingen en soundhealing bij de Feel your Center resonantie therapie.

De Geometrische klanktafel creëert een volledige lichaamservaring van klank, trillingen en geluidsmassage. De klanktafel is oorspronkelijk een ontwerp van Pythagoras. De harmonisch zuivere, rijke klanken zijn voelbaar door heel het lichaam. Het kan zorgen voor een extreme ontspanning. Sommigen ervaren zelfs een diep gevoel van eenheid en vrede met zichzelf en de wereld.
We nodigen je uit om in een diepe meditatieve staat te komen. Een ongekend diepe ontspanning!

Effecten van de klanktafel
De klanktafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie wordt ook wel onze ‘oertoon’ genoemd, en wordt gebruikt om je weer in je natuurlijke trilling te krijgen. Maar vooral brengt die toon een soort ‘thuis­komen-gevoel’. Voorafgaand aan deze pure ontspanning op de klanktafel maak ik gebruik van stemvorken en Tibetaanse klankschalen. Dit maakt je schoon van ‘energie’ die je bij je draagt en bevordert je energiestroom, ook op de klanktafel. Ook het zelfhelend vermogen in je lijf wordt aangesproken, waardoor (cel)herinneringen met emoties geheeld worden.

Boventoonrijke klanken
Wanneer ik de snaren als bespeler / therapeut in trilling breng, brengen deze snaren een continue, rijke klank voort. Als jij op de tafel ligt (gekleed en een dekentje over je heen), word je volledig omgeven door boventoonrijke klanken. En zullen de klanken en de vibraties van de snaren tot in je cellen diep doordringen en zorgen voor het aanspreken van je zelf genezend vermogen en tot een diep ontspanning. Voor iedereen is dit een heilzame weefsels door en doen die daar hun diep ontspannende werk.

Wat kun je verwachten?
De resonantie van klank en trilling werkt direct in op je lichaam, geest en gevoelens. Het heeft positieve effecten op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau.
De effecten verschillen van persoon tot persoon. Het aanslaan van klankschalen, stemvorken en andere instrumenten werkt ontspannend op je lichaam. Je lichaam bestaat voor 70 % - 80% uit water, waardoor klank je op celniveau bereikt. De trillingen komen in aanraking met eventuele oude pijnen, emoties in je lijf en energiebanen. Door deze vrij te maken, kun je letterlijk beter door­stromen. Het herstelt je evenwicht en hierdoor kun je beter gronden, ontladen en afvalstoffen kwijtraken.

Wat levert resonantie voor jou op?
*Je ontspant je lichaam
*Je voelt je energieker
*Je ervaart meer rust in denken en voelen
*Je komt weer in contact komen met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
*Je slaapt beter en ervaart meer concentratie
*Je zet stappen die je eerst niet durfde, zoals grenzen stellen en voor jezelf opkomen

Ervaringen van cliënten
De mensen die op de klanktafel hebben gelegen, vertellen dat ze het ‘grenzeloze’ hebben ervaren; zó diep is soms de ontspanning.

Deze vorm van klanktherapie is zowel een aanrader voor mensen wie lichamelijke rust zoekt als voor wie ‘het hoofd wil leegmaken’. Het heeft bovendien een balancerend effect op je energiehuishouding en is helend voor Burn-out klachten.

Klik hier voor een leuk interview over de klanktafel

Prijs: €99.95 voor 60 minuten

 
crossmenu-circle