Zoeken

De energie van 2020

De betekenis 2020
2 staat voor de frequenties van dualiteit, evenwicht, samenwerking, relaties, overwegingen en liefde, invloed op de missie van je levensdoel.

0 staat voor de energieën van Kracht en de Universele Energie. Deze wordt versterkt en vergroot de frequenties van de energie van de dualiteit, evenwicht, samenwerking, relaties etc. Het betekent beweging. Je gaat terug naar jouw kern, jouw bron en je komt in een veel hogere trilling en bewustzijn. Het vertegenwoordigt ook het begin en de verdere weg van je spirituele reis, waarin je gaat luisteren naar je intuïtie, in contact met je hogere zelf en wat je gidsen je proberen te vertellen.

20 is een boodschap van liefde, steun en aanmoediging. Weet dat je gezegend bent in je leven. Om te leren leven vanuit mededogen en in liefde, harmonie, compassie en evenwicht om aan je levensdoel en zielsmissie te werken. Er staat veel te gebeuren en belangrijk is “Heb vertrouwen en geloof in jouw zielsmissie“. Je kunt hierdoor jouw verlangens manifesteren! En jij kunt dit positief affirmeren elke dag opnieuw!

2+0+2+0 = 4
Als je de cijfers van 2020 bij elkaar optelt, kom je op het nummer 4. Het getal dat staat voor de kracht, versterking van de basis en betrouwbare invloed. De 4 laat zien dat je je dromen realiseert en dit omzet naar concrete doelen. Een ommekeer, een nieuwe richting, verandering brengt dat gerechtigheid belangrijk is. In de praktijk merken we nu al heel duidelijk dat dit het jaar van de ommekeer en het luisteren naar je ziel gaat zijn. Mensen kunnen niet meer anders. Relaties gaan over of komen eindelijk bij elkaar. Werk dat je niet met een vorm van passie doet, gaat je echt in de weg zitten en als je er niks mee doet, wordt je in het ergste geval ziek. Het is nu dus tijd om voor jezelf te kiezen! Jouw stap te maken: op persoonlijk vlak, werkgebied, in relaties met vrienden en je kinderen.

De nieuwe Energie van 2020
We gaan naar invloedrijke samenstand van twee planeten: Pluto en Saturnus, deze staan in het teken van Steenbok vanaf 12 januari 2020. De energie is nu al voelbaar. Waar we in 2019 bezig zijn geweest met onverwerkte zaken die naar boven kwamen. ​Jouw helingsproces en spirituele groei gaat intenser worden. We gaan naar hogere frequenties en dus een hoger bewustzijn. Karmische situaties worden afgerond en er vindt een uitzuivering plaats van oude emoties zoals angst, verdriet en boosheid. Je kunt hard willen werken aan jezelf, door op zoek te gaan naar jouw pijnstukken en hiervoor verschillende therapievormen willen inzetten. Waarin Muziek van de juiste frequentie een belangrijk onderdeel van de therapievorm kan zijn. Want door verschillende situaties kunnen intense emoties getriggerd worden, om ze vervolgens te doorleven en los te laten. En maakt het belangrijk om deze tot op je DNA niveau te kunnen transformeren. Zodat je alle oude overtuigingen en patronen achter je laat. Daarmee worden Self-Healing met stemvorken, klankschalen en gongs op de juiste frequentie zeer belangrijk. Jij of iemand uit je omgeving kan te maken krijgen met een ziekte, waardoor je voor een keuze moment wordt gesteld of je de weg naar heling gaat bewandelen of daarvoor wegloopt. Het is dus goed om naar de signalen van je lichaam te luisteren. Deze signalen kunnen aangeven dat jij een andere kant op mag gaan in jouw leven.

 
crossmenu-circle