Zoeken

Duo behandeling

Afgelopen 8 maart was het zover: de duo behandeling bij Feel Your Center is weer van start gegaan! De duo behandeling van Feel your Center is bedoeld om samen met je man of vrouw, vriend of vriendin te ondergaan, om samen weer in balans te komen, of om gewoon heerlijk met z’n tweeën te ontspannen. Vaak gebeurt het dat je in bepaalde gewoonten terechtkomt of samen moeilijke dingen meemaakt als je al een tijd bij elkaar bent. Je merkt dat je elkaar steeds minder begrijpt en je deelt steeds minder met elkaar. De sleur komt, je communiceert steeds minder of helemaal niet meer, maakt steeds vaker ruzie en je groeit uit elkaar. Je houdt nog steeds van elkaar, de liefde is er, maar jullie weten niet meer hoe je het veranderen kan. Om samen weer in gesprek te gaan, en naar elkaar te luisteren. Dan is een duo behandeling echt iets voor jullie!

Tijdens deze behandeling ga je samen met je partner aan het werk aan jullie relatie. Je kijkt naar hoe jij en je partner zijn als persoon. Wat je positief maar ook minder positief van elkaar vindt, in je gezin, je relatie in het algemeen. Je gaat op zoek naar wat je mist en wat je het liefst wilt en nodig hebt op energetisch niveau. Je krijgt een duidelijk beeld over hoe je op dit moment er samen voor staat, en wat voor jou en jullie samen belangrijk is. Op een waardevolle en liefdevolle manier, zodat je weer naar elkaar durft te kijken. Weer samen terug naar jullie kern, hoe je verliefd werd op dat wat je zo leuk vond aan de ander, en wat er nu nodig is om samen verder te bouwen!

De eerstvolgende duo behandeling vindt plaats op: 10 mei

Tijdstip: 09:30 uur (de behandeling duurt 2-2,5 uur)

Locatie: Praktijk Feel Your Center, Nieuwe Deventerweg 35, Zwolle

De investering in jezelf is: € 145,00 p.p.

 
crossmenu-circle