528Hz-frequentie zuivert het met olie vervuilde water in de Golf van Mexico

Een reeks geluiden die is afgespeeld in het met olie vervuilde water in de Golf van Mexico heeft recentelijk op een wonderbaarlijke manier de dodelijke petrochemicaliën uit het water verwijderd. Dat zegt de bekende Canadese onderzoeker John Hutchinson, een elektromagnetische energiedeskundige uit Vancouver (Canada). Hij stelt dat deze “muziek” geholpen heeft om het met olie vergiftigde water te zuiveren. De frequenties bestonden onder andere uit het “geluid van Jupiter”, onlangs opgenomen door NASA, en trillen dichtbij de 528 Hz-frequentie.

De klankkleur van die frequentie is groengeel – het hart van het elektromagnetische kleurenspectrum, gevormd door de botanische wereld. De natuur gebruikt deze kleur als het pigment Chlorofyl, dat een cruciale rol speelt bij het vormen van zuurstof en het produceren van energie. Dit is van vitaal belang voor het in stand houden van het levensproces. Volgens Dr. Horowitz zijn de studieresultaten van Hutchinson veelbelovend, omdat ze consistent zijn met recente studies en voorspellingen op basis van de meest geavanceerde ontdekkingen in wiskunde, natuurkunde en biofysica. De 528Hz-frequentie, beter bekend als de “wondernoot” van de originele Solfeggio-muziekschaal, is een van de negen kernfrequenties in de cirkel van geluid waaruit de fysieke realiteit is gevormd.

Dr. Horowitz stelt ook dat de 528Hz-frequentie fundamenteel is voor het ontstaan van alle vormen van liefde – de “Universele Genezer”. Daartoe publiceert de bekroonde auteur en filmmaker voor twee online tijdschriften: Hydrosonics, waarin hij de krachtige effecten van geluiden op water bespreekt, en Medical Veritas, waarin hij beschrijft hoe op natuurlijke wijze vooruitgang moet worden geboekt om vervuiling te beëindigen en genezing te bevorderen.

John Hutchison is vooral bekend voor zijn onderzoek naar de Bermudadriehoek, en het verklaren van vreemde voorvallen in dit beruchte gebied in de Atlantische oceaan, die het “Hutchison-Effect” gedoopt zijn. Al deze vindingen zijn geassocieerd met elektromagnetische storingen van onbekende oorsprong. De Canadese regering heeft Hutchinson in de loop van de jaren meermaals vervolgd, het meest recentelijk omdat hij zijn buurman zonder diens toestemming zou hebben laten zweven.

Hutchinson’s partner, Nancy Lazaryan, een journalist uit Minnesota, zegt dat hun onderzoek om het 528-Hz geluid op te nemen intuïtief was, nadat ze zuurstof zagen opborrelen uit de bodem van de met olie doordrenkte Golf en Perdido Bay, tussen Florida en Alabama.

Het paar begon hun onderzoek met watermonsters uit de Golf naar naar Hutchison’s laboratorium in Vancouver te laten sturen. Daar experimenteerden ze met het gebruik van Solfeggio-geluiden en Gregoriaanse zangfrequenties die traditioneel werden gebruikt voor genezing. De frequenties werden toegepast op verschillende vervuilde watermonsters met behulp van audio- en radiogolven. Na het testen van verschillende frequenties, hadden ze fantastische resultaten tot gevolg.

Dus pakten Hutchison en Lazaryan hun laboratoriumapparatuur in, leenden een aanhangwagen en een landbouwwagen en reisden van Canada naar de Golf. Hun chemische analyse van hun eerste experimenten met de eerder bepaalde frequenties in Perdido Bay bewees hun dat het water in de Golf “genezen” kan worden. Tot op heden heeft de federale overheid gebruik gemaakt van het dodelijke olie-dispergeermiddel Corexit, een chemische stof waardoor veel dieren en mensen ziek worden en sterven. Als alternatief adviseren Hutchinson en Lazaryan een harmonische “stroom van geluid” om het vervuilde water volledig te zuiveren.

 

Vrij naar galacticconnection.com. Klik hier voor het volledige originele artikel.

Duo behandeling

Peter Gouw en Jolanda Vijverberg, één van onze Module 1 Docenten, bundelen hun krachten in resonantie in een behandeling voor jullie samen!

Duo behandeling

Samen weer in resonantie door een Duo behandeling, welke gegeven wordt door Peter Gouw en Jolanda Vijverberg samen. Komt het je bekend voor dat je partner je niet meer begrijpt en heb je het gevoel dat jullie steeds meer uit elkaar groeien? Dan is de Duo behandeling wellicht wat voor jullie.

Misschien kost het jullie beiden overdag moeite om de relatie in stand te houden, maar wist je dat jullie elkaar ook ‘s nachts tijdens het slapen voeden in energie? Hier zijn we ons veelal niet van bewust. Hierdoor kan het zijn dat jij een stevige basis in de relatie biedt, terwijl de ander jou voedt in creativiteit of liefde. Eigenlijk een hele goede combinatie dus. Maar als de energie uit balans is bij één of beiden, kan het gevolg zijn dat de een fris en fruitig opstaat de volgende morgen, terwijl de ander het gevoel heeft helemaal niet geslapen te hebben. Jullie samen betekenen dus bewust en onbewust veel voor elkaar in energie!

Tijdens de Duo behandeling kunnen we jullie energie bewust samen in het hier en nu laten resoneren waardoor inzicht in de ander en begrip volgt en de communicatie voor een betere verstandhouding weer in balans komt. De resultaten zijn een 100% match om weer in verbinding te zijn met elkaar. Geen vermoeiende gesprekken meer, maar gelijk resultaat in verbinding door resonantie!