Workshop Mindful Spelen met kinderen

Wanneer:
3 april 2018 @ 15:30 – 17:00
2018-04-03T15:30:00+02:00
2018-04-03T17:00:00+02:00
Waar:
Feel you Center
Nieuwe Deventerweg 35
Zwolle

Workshop Mindful Spelen voor kinderen

Veel kinderen zijn sensitief of hoog gevoelig. Met name die kinderen hebben het nodig om al die emoties die ze van anderen oppikken te ontladen, zodat ze beter kunnen voelen wie ze zelf zijn. Als je als kind veel oppikt van wat anderen voelen, ontstaat er verwarring over wat van jou is en van de ander. Daarom werken resonanties zo goed bij deze kinderen. Het versterkt hun eigen energie en leert hen in hun eigen ruimte te blijven. Zodat ze kunnen stoppen met het fungeren als energetisch ‘stofzuiger’ voor anderen.

Ontdek jezelf in het klankparadijs van Feel your Center.

Kinderen reageren positief op alles wat met klank te maken heeft. De praktijkruimte van Feel your Center is wat dat betreft een paradijs. Tijdens de workshop Mindful Spelen ontdekken kinderen ontspannen en spelenderwijs veel over zichzelf.

Magische werking

Zo leren zij de klankschaal en andere instrumenten te bespelen en de magische werking te ervaren. Want klank nodigt uit om in het hier en nu te blijven, mee te gaan met de resonanties en te voelen wat het met je doet. Door middel van verschillende muziekinstrumenten, het vertellen van sprookjes en het gebruik van kleuren, komen kinderen snel in contact met hun hartenergie. Gezonde frequenties vullen tijdens het muziek maken hun energie vanzelf aan. De kinderen leren goed te aarden, hun grenzen te voelen en op hun eigen wijze ruimte in te nemen.

Feelyourcenter helpt

Feelyourcenter helpt deze kinderen weer in hun kracht te zetten met de juiste resonantie. En ondersteunt ook de ouders met het begeleiden van hun kind. Het werken en spelen met klank helpt hen hun eigen zielstrilling te voelen. Ze zullen weer beter slapen, meer energie hebben en lekkerder in hun vel gaan zitten.

Tijdens een informatie avond vooraf voor de ouders, vertel ik meer over het programma en de opzet van deze cursus die uit 6-8 bijeenkomsten bestaat.

 

Data: 8 middagen: dinsdag 3, 10, 17 en 24 april, 8, 15 en 22 mei en afsluiting op vrijdag 25 mei.

Tijd: 15:30 – 17:00 (de afsluitende workshop op 25 mei start om 18:30 uur).

 

Doelgroep: kinderen

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur van de workshops: 1,5 uur

Groepsgrootte: min 4- max 6-8 kinderen.

Kosten: €120 voor 8 middagen.

Locatie: Praktijk Feel your Center, Nieuwe Deventerweg 35, Zwolle

 

Opgeven kan door een email te sturen naar jolanda@feelyourcenter.nl

You may also like